Hipp hipp hurra och grattis i stora lass!

Idag fyller Myra ett helt halvt år! Det ni!


Hon är nuförtiden en stor, vacker och vild sessa på över 3 kilo, bortskämd med kärlek, kel, godis och lyxmat så mycket som det bara går! Hon går sina enga vägar, har absolut en egen vilja, men en bit ost gör hon vadsomhelst för. Till exempel att sitta ner och göra vacker tass.
Myra kommer fortfarande med nya sorters ljud då och då som vi aldrig hört förut, verkar ha ett enormt ordförråd minsann, thihi. Men oftast jamar hon bara kort för att fråga i vilket rum husse och matte är. Svarar man så kommer hon tassandes direkt och vill umgås.


Nästan alltid vill hon vara i samma rum som husse och matte eller ligga högst upp i sitt klätterträd och spana ner på allt och alla. Där har hon koll på allt som händer. Ser hon något intressant ställer hon sig upp med svansens stora, fina plym rakt i vädret.


Lekfull och busig, jagar våra fötter under täcket när vi ska sova eller när hon tycker vi sovit för länge. Självlärd inom apportering, kastar man iväg en leksak springer hon åtta av tio gånger iväg, hämtar den och kommer tillbaka i full fart och lägger ner den bredvid så att man ska kasta iväg den igen.
Hon är en mycket speciell liten katt vår lilla Myra som har fått en stor plats i husses och mattes hjärtan! Men oj, så hon växer och fyller som sagt idag redan ett helt halvt år! Thihi.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Grattis på 6-månadersdagen!

2011-05-30 @ 19:15:38
URL: http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0