Kakel spektakel

Sådärja! Helgen över, Thomas personlige kaklare och goa vän har varit i stan, lånat vårat bubbelbad att sjunga serenader i, och vårat kök är nu ännu ett steg vidare på vägen mot att bli klart!
Fogen har torkat och allt ser perfekt ut! Synd bara att det inte är några lampor i köket än, svårt att fota hur snyggt det är egentligen med den skimrande mosaiken.


Här är en närbild i alla fall, men då blev den grå fogen blekt av blixten istället. Men man ser ändå den förbannat snygga mosaiken bättre! Yay!Myra tycker nog mest vi människor är mycket underliga som sätter upp massa plattor på väggen när man bara kan... sitta?... och lata sig i sängen hela dagen i denna tropiska värmen istället. Stackars lilla flicka, det kan inte vara kul att vara sibirisk dessa översoliga dagar... uss uss...
Men jäklar så hon kommer igång så fort det blir kallare på kvällen. Springer runt som en liten tok och jagar allt och ingenting. Men ska man lata sig hela dagen i värmen samlar man ju på sig en hel del energi, hihi.


Skissade på nya projekt gjorde jag igår med, var ska detta sluta? Jag behöver verkligen ett hobbyrum! Iiiih!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0