Den som väntar på något gott...

Nu spirar det för fulla muggar bland förodlingarna. Fjärilsblommor och ruccolasallad hade raketbränsle i arslet och kikade upp bara ett par dagar efter de intagit sina små boenden.


I skrivande stund har mer än hälften kikat upp, långa och rangliga då de tyvärr måste bo en bit ifrån balkongen och fönstrena, men nog varmare för dem då det drar så jäkligt därborta.

På tal om blomster så lockade dessa små vårstjärnor jag hittade på en långpromenad en hel himla massa nässelfjärilar! Det var nog tio stycken bara precis där som virvlade runt. Då kändes det verkligen som vår. Underbara vår!


En annan långpromenad under veckan resulterade i dessa naturvyer...


Åkrarna börjar till och med sakta men säkert bli gröna.


I Älvkarleby hade blåsipporna dykt upp, blommandes som tokiga! Söta söta söta!


Fick även världens sötande present av min älskling. En liten bukett tussilagos som jag tyvärr glömde fota.
Idag plockades i alla fall nya tussilagos, ett helt gäng att fota loss på.


Fotade i alla fall denna lilla ensamma tussilago med på föräldrarnas kolonilott med, plus några fina små krokusar i skiftande färger.


Visste ni förresten att tussilagons riktiga namn är hästhovsört? Också kallad bara hästhov. Tussilago kommer av att den heter "Tussilago farfara" på latin.
Söta små krabater!
Man borde nästan brodera en... Hmmm...

Snart blir det även rabarberpajer i överflöd igen! De har börjat kika upp! Tadaaa!

Nu är det nog inte långt kvar tills jag får svar på om hur det gick på jobbintervjun. Senast om två veckor var det och jag hoppas och hoppas på ett bra svar. Chansen var dock 10 plaster åt 50 intervjuade...

 

Om inte så får jag väl se fram emot en tripp till västkusten med en biologikurs i sommar och sen sömnads- och försäljningskurser till i höst. Om jag inte hittar något annat jobb såklart. Det är jobbigt att vara arbetslös länge, tur att det finns folk omkring en som piggar upp och ger stöd. Ni är änglar!

 

Några kom på min lilla Wii-kväll igår. Mycket, mycket, mycket trevligt hade vi! Utan en enda droppe alkohol! Det du! Thihi.

 

Ta hand om er alla därute!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0