Kattens nya hobby


Nu har vår lilla "familj" glidit in på ett riktigt hobbyhumör såhär efter jul. Sambon satte fart på sin födelsedagspresent han fick av mig och shoppade loss på några söta små nya kompisar! Ett helt gäng med Malawiciklider i två olika färger och två söta små malar. Så hemtrevligt det blev!

Men nu är det ju så att han var inte den som stirrade på sina fiskar mest ändå. Lilla Myra har suttit timme in och ut de senaste dagarna och hållit koll på dem ordentligt, hoppar ibland upp efter akvariet, och ställer man en stol framför är hon uppe på den direkt och tassar hej vilt på glaset. Stackarn, hon får inte fatt i dem hur hon än försöker.
Världens bästa kattleksak ändå! Vill man uppehålla henne en stund är det alltså bara att ställa stolen framför akvariet så är hon helt lyriskt!


Gott avslut och glad start

De sista få pusselbitarna av köket har varit lagda på is ett bra tag men nu skulle det slipas och målas och fixas lite till! Man tackar, man tackar! Snaaart klart!
Längtar så tills jag får lägga ut bilderna på och laga lyxmat i ett helt klart kök, så snyggt det kommer vara! Snart fattas det ju bara lite dekorationer! Yay!


Mitt nyårslöfte blev förresten att jag ska försöka anstränga mig lite extra ibland att laga lite mer god mat och baka lite mera! Har verkligen saknat det, men man är ju ofta så trött efter ett slitsamt jobb och så, och vissa saker går onödigt snabbt och enkelt att laga men kanske inte är så vansinnigt roliga, mest bara bukfylla då man är hungrig. Nä, bort mer lite lathet och in mer lite njutning åt smaklökarna!


Till nyårsmiddagen kastade jag i alla fall ihop både minivästerbottenpajer och saffranspannacottor själv. Mums, jag måste verkligen skärpa mig!
Vilket mysigt nyår det blev sen då! Lagade och åt en lugn middag här hemma tillsammans med en vän och hennes kille, och efter tolvslaget och en ivägskickad söt japansk lykta så buggade jag in det nya året ordentligt med sambon och alla hans vänner! Livat och kul värre!


Ingen mer sedelpress!

Shopping hinns alltid med, eller hur? Och efter att ha fått vika alla sedlar och klämma och tvinga ihop min lilla men coola Zelda-plånbok, så får de plats så det räcker och blir över nu i min nya läckra Björn Borg-plånbok som till och med var på rea nu när jag åkte ner på stan för att hugga den! Jag älskar såna glada överraskningar!Påfyllning i hyllan

Titta vilket läckert tyg jag hittade på Thuns! Det var bara att roffa åt sig till ett mycket speciellt projekt! Vad projektet är? Nä, det berättar jag senare, måste få det färdigt först!


RSS 2.0