Bergsbestigaren


Kvällsfiske vid Ulva kvarn. Klart att Myra skulle få följa med!


Hon tyckte det var jättespännande att sitta på en gungande brygga och jaga allt som flög och kravlade förbi, kika på fiskar och en sväng lite närmare på världens minsta och sötaste gädda som sambon såklart fick, given gäddmästare som han alltid är.


Promenera i koppel blir hon bara bättre och bättre på. Visst, det går kanske inte så fort alltid, men hon måste ju hinna se så mycket på vägen förstår ni ju. Viktigt med upplevelser av alla de slag! Kan ju inte stressa förbi hela världen, man skall vara en livsnjutare!


Det är så kul att spana in folks reaktioner när de ser vårat lilla sällskap... Så de alltid ser ut att fundera... "Va, fiskar de, på detta udda ställe? Va, har de en katt med sig också? Jahaja, ja det finns då folk till allt..."


På kort är det inge roligt att vara med tillsammans med matte nej...


...så då slipper väl Myra det dådå...


Några nyfikna änder var ruggigt intressanta...


...men tyvärr var vattnet blött och lite läskigt så nån andpaté blev det inte till middag.

Berg var det en hel del att bestiga för lilla Myran, de roligaste med vallgravar runt.  Men inte lät hon bli för det! Allt ska utforskas, särskilt alla vägar som gör att man kommer närmre sina byten...


Det kanske inte blev så mycket fiske inte, mera passande av Myra som ville kika på allt och alla. Men det var det värt. En underbar liten naturtripp blev det i alla fall, och nu är man pigg och på bra humör igen, sådär som man alltid blir efter underbara naturtrippar. Thihi.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilka fina bilder, den första var riktigt vacker!

2011-07-09 @ 15:28:33
URL: http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0