Pippikäk ordnat!

Tadaa! En avbarrad gran!


Hur vi än försökte att såga till granen nertill så ville den inte dricka något vatten alls ju ens från första början. Så nja, nu var det dags för den att åka ut tyvärr då den verkligen gett upp helt..  Den var vacker över julafton ändå, det är det viktigaste. Den ska ju få vara där och se ståtlig ut och lysa upp hela hemmet då.

Itusågad och nedtryckt i en svart sopsäck kom vi alldeles för sent på att vi kunde gett den till getterna på bondgården i närheten att få knapra på. De fick den förra granen i alla fall, alltid något. Hihi.

Så nu är julen därmed slut. Det känns lite tomt, men men... det är ju bara knappa 12 månader kvar till nästa... Thihi. Man ska ju se positivt på saker sägs det?Roliga julklappar och födelsedagspresenter fick man ju för mycket av! Så snälla alla är!
Bland annat en knyppeldyna jag ska ge mig på så snart jag får en sekund över, ett läckert Wii-spel med megamonster att fightas mot, ett vackert halsband och armband med vita pärlor, tokfina blå tallrikar från Höganäs och annat smått och gott! Tack tack tack så snälla ni är!

Fåglarna därute passade jag på att få ge en liten julklapp de med efter att jag städat köksskåpet på bröd, kakor, riskakor, skorpor och annat liknande. En hel kasse blev det ju nästan! Den tog sambon och jag med oss på vinterpromenad.


En vacker vinterdag var det verkligen. Lagom kall och snön ligger fortfarande så vackert vit överallt. Vilken toppenvinter det har blivit verkligen!

I brist på skidor får man låtsas så gott man kan ändå! Men ah, någon dag ska väl de få följa med ut också.


Solnedgången kom fort. Vad bråttom den har nuförtiden. Det är i alla fall skönt att känna att vi ändå nu går mot ljusare tider. Sommar och sol! Skynda skynda!


Julklappen till fåglarna blev nog poppis den, kanske en och annan hare fick knapra i sig lite de med! Det är ju fullt av dem i parkerna. Så söta små parvlar! Man vill ju bara krama dem! Thihi.

På tal om söt liten parvel, vi har nog hittat en klösmöbel till lillkissen nu. När det närmar sig får vi smita tillbaka till butiken och hugga den i hopp om att den finns kvar. Hoppas lillkissan tycker om den sen bara! Men vilken djungel det är med kattgrejjor!


Det kändes som att man var en liten Fluppy dog som just hittat nyckeln till en ny värld och öppnar dörren med ett långt "Wooooooooow"! Det finns ju verkligen hur mycket som helst på den där kattavdelningen. Kul kul kul!

På tal om Fluppy Dogs, den filmen borde man ju se snart igen. Så underbar!Gott nytt år på er allihopa med förresten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0